Ξεπέρασε τους 4,5 εκ. παίκτες το Forza Horizon 5

Το Forza Horizon 5 αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία για τη Microsoft, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια παίκτες σε Xbox, PC και Cloud από τη στιγμή που κυκλοφόρησε πλήρως το παιχνίδι την Τρίτη 9/11.

Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας αποδίδεται εύκολα στην ύπαρξη του τίτλου στο Xbox Game Pass, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι συνδρομητές σε Xbox One, Xbox Series X/S, PC και mobile συσκευές είχαν πρόσβαση στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή χωρίς επιπλέον κόστος. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι ο racing τίτλος έφτασε πολύ κοντά στο ένα εκατομμύριο παίκτες κατά τη διάρκεια της early access πρόσβασης τις προηγούμενες ήμερες, η οποία περιελάμβανε μόνο παίκτες που είχαν πληρώσει για την Premium Έκδοση του τίτλου.

Σύμφωνα με το “αφεντικό” του Xbox, τον Phil Spencer, η κυκλοφορία του Forza Horizon 5 αποτέλεσε το μεγαλύτερο launch day τίτλου των Xbox Game Studios, έχοντας στο peak του τριπλάσιο αριθμό ταυτόχρονων παικτών σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Forza Horizon 4.

“Έχουμε επενδύσει για χρόνια στο Xbox, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να παίζουν”, ανέφερε ο Spencer. “Με 4,5+ εκατομμύρια παίκτες μέχρι στιγμής σε PC, cloud και κονσόλες, το Forza Horizon 5 δείχνει αυτή την υπόσχεση να υλοποιείται”.

Το Forza Horizon 5 είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Exit mobile version