Ημερομηνία διάθεσης του The Queen of the Sea για το Dead Cells

Η Motion Twin έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης του επερχόμενου DLC The Queen of the Sea για τον roguelike με metroidvania στοιχεία τίτλο Dead Cells. Το DLC θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Ιανουαρίου 2022 και μαζί με την γνωστοποίηση της ημερομηνίας η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο gameplay trailer.

Θυμίζουμε ότι για το The Queen of the Sea είχαμε ακούσει για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με την εταιρεία να αναφέρει ότι πρόκειται να είναι το «πιο φιλόδοξο» update μέχρι τώρα για τον επιτυχημένο indie τίτλο, προσθέτοντας δύο ολοκαίνουργια biomes προς εξερεύνηση. Το Infested Shipwreck θα βάλει τους παίκτες στον ρόλο του θηράματος καθώς κυνηγιούνται μέσα από ένα τρομακτικό παλιό πλοίο, ενώ το The Lighthouse κάνει τα πράγματα… κατακόρυφα, με τους παίκτες να πρέπει να σκαρφαλώσουν στον πύργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποφύγουν τις φλόγες.

Το The Queen & The Sea πρόκειται να συνδυάσει την αφήγηση των προηγούμενων επεκτάσεων, των Fatal Falls και The Bad Seed, και θα προσθέσει επίσης ένα νέο boss, καθώς και την κομψή Queen, που θα περιμένει τους παίκτες στην κορυφή του Lighthouse.

Επιπλέον, με το DLC θα έχουμε την προσθήκη ενός evolving pet, το οποίο θα επιτίθεται στους εχθρούς και θα εξελίσσεται σιγά σιγά σε μια ισχυρότερη adult κατάσταση, καθώς και εννέα νέα όπλα για τον χαρακτήρα μας.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο gameplay trailer παρακάτω.

Το Dead Cells: The Queen & The Sea DLC κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 6 Ιανουαρίου 2022.

Exit mobile version