Πιθανή περίοδος κυκλοφορίας του Grand Theft Auto VI

gta v 12 new screensHD 07

Η πρόσφατη οικονομική πρόβλεψη της Take-Two που έγινε γνωστή, μπορεί να μας δίνει μια υπόδειξη για το πότε μπορεί να περιμένουμε να δούμε την κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI.

Παρά το γεγονός ότι το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε πριν από περίπου εννέα χρόνια, δεν υπάρχουν νέα από τη Rockstar για το αναπόφευκτο Grand Theft Auto VΙ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Axios και VGC, ορισμένοι αναλυτές της βιομηχανίας πιστεύουν τώρα ότι έχουν μια ιδέα για το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς . Η Take-Two, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games, μετά την ανακοίνωση της πρόσφατης συμφωνίας απόκτησης της Zynga έναντι 12,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσίευσε μια νέα οικονομική πρόβλεψη.

Στους αριθμούς της πρόβλεψης η Take-Two προβλέπει έναν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 14% το 2024 – ένας αριθμός τόσο υψηλός που θα έπρεπε να παραπέμπει σε κάποιο από τα μεγαλύτερα IP της εταιρείας.

“Υπάρχουν μόνο λίγοι τίτλοι που μπορούν… να δώσουν στη διοίκηση την αυτοπεποίθηση να δώσει μια τόσο ισχυρή καθοδήγηση. Πιστεύουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα  IP της Rockstar που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι [το Οικονομικό Έτος] το 2024”, δήλωσε ένας αναλυτής του Jefferies Group.

Ο Doug Creutz, αναλυτής στην Cowen Inc, μετά από “βαθιά ανάλυση” στα νούμερα, ανακάλυψε ότι η Take-Two φαίνεται να αναμένει περίπου 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές που σχετίζονται με gaming, κάτι που πιστεύει ότι δείχνει μια “πιθανή κυκλοφορία του Grand Theft Auto VΙ το οικονομικό έτος 2024”.

Το παράθυρο κυκλοφορίας του 2024 ταιριάζει με μια αναφορά από τον indusrty insider Tom Henderson πέρυσι, η οποία ανέφερε ότι η Rockstar στόχευε να κυκλοφορήσει τον τίτλο το 2024 ή το 2025. Κάτι που υποστηρίχτηκε από μια αναφορά του Jason Schreier του Bloomberg. Αν και δεν γνωρίζουμε επίσημες λεπτομέρειες για το Grand Theft Auto VΙ, μια αναφορά του Kotaku τον Απρίλιο του 2020, ανέφερε ότι το παιχνίδι θα είχε έναν πιο μέτριου μεγέθους χάρτη, ο οποίος θα ενημερώνεται και θα επεκτείνεται με την πάροδο του χρόνου.

Εν τω μεταξύ, το Grand Theft Auto V συνεχίζει να είναι ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κάθε εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόσφατα κατάφερε να ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Exit mobile version