Υπό την αιγίδα της Infinity Ward θα είναι το επόμενο Call of Duty

Call of Duty Modern Warfare 2019 review image 05

Η Activision επιβεβαίωσε ότι ο φετινός τίτλος της σειράς Call of Duty βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Infinity Ward, το studio  πίσω από το Call of Duty: Modern Warfare του 2019.

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου, που ακολούθησε τα πιο πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα των Activision-Blizzard, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη τόσο του νέου υλικού για το Call of Duty: Warzone για τη φετινή χρονιά όσο και του νέου φετινού “premium ” Call of Duty τίτλου, θα γίνει από την Infinity Ward.

“Η ομάδα εργάζεται επάνω στο πιο φιλόδοξο σχέδιο στην ιστορία του franchise, με κορυφαία καινοτομία στον κλάδο και ένα ευρεως ελκυστικό περιβάλλον για το franchise”, αναφέρεται σε ένα σημείο του Δελτίου Τύπου.

Αυτό το “ευρέως ελκυστικό περιβάλλον για το franchise” είναι σχεδόν σίγουρα ο κόσμος του Call of Duty: Modern Warfare του 2019, καθώς  μια αναφορά που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι ανέφερε ότι το Call of Duty του 2022 θα αποτελούσε μια συνέχεια του Modern Warfare, με το Call of Duty: Warzone να αποκτά έναν νέο χάρτη γεμάτο εμβληματικές τοποθεσίες από το Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει ένα τρίτο mode, που θα συνδυάζει στοιχεία PvE και PvP.

Exit mobile version