The Wolf Among Us 2: Όλες οι πρώτες πληροφορίες

Με μία βίντεο παρουσίαση σχεδόν μισής ώρας, η Telltale Games μάς έδωσε τις πρώτες σημαντικές πληροφορίες για τον καινούργιο της τίτλο, το The Wolf Among Us 2. Παρουσιαστής ήταν ο Geoff Keighley και στο βίντεο μίλησε με τους συντελεστές του παιχνιδιού. 

Πολλά τα καινούργια στοιχεία που μάθαμε για τον τίτλο, μαζί με ένα trailer γι’ αυτόν. 

Η ιστορία του θα διεξάγεται έξι μήνες μετά το πρώτο παιχνίδι, τον χειμώνα του 1980 ενώ ο Bigby Wolf θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έχει μπει σε αναστολή εργασίας από τα καθήκοντά τους ως σερίφης εξαιτίας του ευέξαπτου χαρακτήρα του. Η Χιονάτη, που ήταν μαζί μας στον πρώτο τίτλο, έχει γίνει πλέον αντιδήμαρχος στη Fabletown, την πόλη που ζουν όλοι οι χαρακτήρες από τα παραμύθια.  Για πρώτη φορά μεγάλο μέρος της πλοκής θα λαμβάνει χώρα εκτός της πόλης αυτής, στον κόσμο των “mundies”. Στο trailer βλέπουμε επίσης και δύο καινούργια πρόσωπα, το Σκιάχτρο και τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο από το κλασικό βιβλίο και την ταινία “Ο Μάγος του Οζ”.

Για ΄όσους δεν γνωρίζουν, αξίζει να αναφερθεί ότι έχουμε να κάνουμε με μεταφορά του γνωστού comic της Vertigo, Fables. Εκεί βλέπουμε ότι όλοι οι ήρωες των παραμυθιών είναι αληθινοί και ζουν στο σήμερα, σε μια δική τους πόλη, την Fabletown, που βρίσκεται κάπου στη Νέα Υόρκη. Έχουν ξεπέσει όμως από τις παλιές, καλές ημέρες και είναι κρυμμένοι από την ανθρωπότητα.

Το παιχνίδι έχει περάσει από πολλές αναβολές, και μετά την πτώχευση του studio ακυρώθηκε όπως και όλα τα project που ήταν σε ανάπτυξη τότε. Με την επιστροφή της Telltale όμως, θα είναι o πρώτος μεγάλος τίτλος από την εταιρεία μαζί με τη μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The Expanse.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα έρθει στα χέρια μας μέσα στο 2023 σε επεισοδιακή μορφή, όπως μας έχει συνηθίσει η Telltale Games. Παρόλα αυτά, το The Wolf Among Us 2 αναπτύσσεται σαν ένα παιχνίδι και όχι όπως εργαζόταν παλιά το studio, επεισόδιο με το επεισόδιο, με μια ομάδα που αποτελείται από περίπου τους μισούς προγραμματιστές του παλιού studio. Θα γίνει διαθέσιμο σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X και PC.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον πολύ καλό πρώτο τίτλο της σειράς από την Telltale Games μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Exit mobile version