Καινούργιος “mini” τίτλος από τη Valve

Η Valve ανακοίνωσε το καινούργιο κεφάλαιο στον κόσμο του Portal. Αυτό ονομάζεται “Aperture Desk Job” και θα είναι ένας μικρός σε διάρκεια τίτλος με δωρεάν διάθεση. Το κοινό που στοχεύει η εταιρεία είναι οι χρήστες του Steam Deck αλλά όλοι μας θα μπορούμε να δούμε τον τίτλο στα PC μας, αρκεί να έχουμε συνδεδεμένο κάποιο χειριστήριο σε αυτά καθώς (προς το παρόν ίσως) δεν υποστηρίζεται η χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού.

Η επίσημη περιγραφή του τίτλου στο κατάστημα του Steam μάς πληροφορεί, με αρκετό χιούμορ, ότι πρόκειται για έναν “walking simulator” γεμάτο ενέργεια που θα μας βάλει στη θέση κάποιου υπαλλήλου της Aperture Science, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το portal gun αλλά και τη δημιουργία της GLaDOS.

Με τον ίδιο χιουμοριστικό τόνο αναφέρεται ότι καλό θα ήταν να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας για το παιχνίδι, καθώς δεν πρόκειται για το Portal 3, αλλά όχι και τόσο πολύ, μιας και ο τίτλος διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη σελίδα του τίτλου, αυτός θα έχει υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα τόσο στα μενού του όσο και σε υπότιτλους. Τέλος, το δωρεάν “mini” παιχνίδι, ή demo αν θέλετε, θα είναι κοντά μας από την 1η Μαρτίου.

Exit mobile version