Εντός του 2022 οι next-gen εκδόσεις των Resident Evil 2, 3 Remake και Resident Evil VII

Resident Evil 3 Remake image 7

Η Capcom ανακοίνωσε ότι τα remake των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, καθώς και το Resident Evil VII Biohazard, είναι σχεδόν έτοιμα να κυκλοφορήσουν στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς αργότερα μέσα στη χρονιά. Και οι τρεις τίτλοι θα έρθουν στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S, περιλαμβάνοντας διάφορες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου αυξημένου frame rate και ray tracing.

Να σημειώσουμε ότι όποιος έχει αυτή τη στιγμή τις εκδόσεις Xbox One και PlayStation 4 οποιουδήποτε από τους τρεις τίτλους που θα λάβουν next-gen αναβάθμιση, θα μπορεί επίσης να κατεβάσει δωρεάν την αναβάθμιση για Xbox Series X/S ή PlayStation 5 στην ίδια οικογένεια μηχανημάτων. Ένα δωρεάν upgrade patch θα κυκλοφορήσει επίσης για τους κατόχους των εκδόσεων PC των τριών τίτλων.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την άφιξη των βελτιωμένων εκδόσεων του Resident Evil 2, του Resident Evil 3 και του Resident Evil VII Biohazard στις κονσόλες της νέας γενιάς και PC, παρά μόνο ότιι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Exit mobile version