GameOver Webcast #502

Μετά από την απουσία μας την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, επιστρέφουμε στα μικρόφωνα και της κάμερες των εκπομπών μας με το GameOver Webcast #502, το οποίο θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, λίγο μετά τις 22:00. Στην εκπομπή αυτή θα σχολιάσουμε την επικαιρότητα, θα μιλήσουμε για τα παιχνίδια που παίζουμε και για αυτά που περιμένουμε το επόμενο διάστημα, ενώ θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του παιχνιδιού Assetto Corsa Competizione.

Το ένα αντίτυπο θα είναι στην έκδοση του τίτλου για το PlayStation 5 και το άλλο για την έκδοση του τίτλου στο Xbox Series. Λεπτομέρειες για τον τρόπο συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Assetto Corsa Competizione_20210429100108

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

Exit mobile version