Οι next-gen εκδόσεις των Resident Evil 2,3 και 7 θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς των save

Resident Evil 3 Remake image 1

Στις αρχές του μήνα είχε γίνει γνωστό ότι τα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, καθώς και το Resident Evil 7 Biohazard θα γίνουν διαθέσιμα και για τα συστήματα νέας γενιάς -τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S- αργότερα μέσα στο 2022. Εδώ και λίγες ώρες η Capcom επιβεβαίωσε επίσης ότι και οι τρεις τίτλοι θα κυκλοφορήσουν περιέχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς των saves από τις εκδόσεις των Xbox One ή PlayStation 4 στις αντίστοιχες next-gen για κάθε τίτλο.

Το ίδιο ισχύει και για τα DLC που περιλαμβάνονται στη Gold Edition του Resident Evil 7, η οποία να θυμίσουμε ότι περιλαμβάνει τα Banned Footage Vol. 1 και 2, το Not A Hero DLC με τον Chris Redfield και το End of Zoe.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η αποθήκευση δεδομένων (save data) από τις αρχικές εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών για PlayStation 4 και Xbox One θα μεταφερθεί στις αντίστοιχες αναβαθμισμένες εκδόσεις τους”, αποκάλυψε η Capcom μέσω Twitter. “Τα DLC που συνοδεύουν το Resident Evil 7 Gold Edition θα μεταφερθούν επίσης!”.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των Resident Evil 2, 3 και 7 που θα έρθουν στα Xbox Series X/S και στο PlayStation 5, θα έχουν διάφορες οπτικές βελτιώσεις, όπως ray tracing, αυξημένο frame rate και άλλα. Επιπλέον, όσοι είναι κάτοχοι οποιουδήποτε από τους τρεις τίτλους που θα λάβουν next-gen αναβάθμιση, θα μπορούν επίσης να κατεβάσουν δωρεάν την αναβάθμιση για Xbox Series X/S ή PlayStation 5 στην ίδια οικογένεια συστημάτων. Ένα δωρεάν upgrade patch θα κυκλοφορήσει επίσης για τους κατόχους των εκδόσεων των τριών τίτλων σε PC.

Exit mobile version