“Το Babylon’s Fall θα παραμείνει δυνατό, παρά το άσχημο ξεκίνημά του”

Στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Babylon’s Fall είχαμε ένα tweet που μας πληροφόρησε για το μέλλον του παιχνιδιού, με τίτλο “Είναι η υπηρεσία σε κίνδυνο;”.

Το μικρό κείμενο που ακολουθεί μάς δίνει την απάντηση από την ομάδα ανάπτυξης σε αυτό το ερώτημα. “Όχι, δεν υπάρχουν σχέδια για να μειώσουμε την παραγωγή του Babylon’s Fall. Έχουμε σχεδόν έτοιμη τη 2η Season και αρχίζουμε τη δουλειά μας για την 3η. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε νέο υλικό για το παιχνίδι και να κάνουμε βελτιώσεις σύμφωνα με το feedback που έχουμε από τους παίκτες μας, σε μία προσπάθεια να τους κρατήσουμε στον τίτλο και να φέρουμε και καινούργιους σε αυτόν.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παίζουν και απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τον κόσμο του Babylon’s Fall και ελπίζουμε να έρθετε ακόμα πιο πολλοί σε αυτόν τον κόσμο στο μέλλον”.

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο τίτλος δεν τα έχει πάει καθόλου καλά από το λανσάρισμά του και μετά. Στο Metacritic αυτή τη στιγμή έχει από τους χαμηλότερους μέσους όρους σε παιχνίδι του PlayStation 5 από τους reviewers. Σύμφωνα με το Steam Charts ο τίτλος στο PC έχει καταφέρει να πιάσει τους 1166 ως το μεγαλύτερο αριθμό παικτών την ίδια στιγμή, και τις τελευταίες 30 ημέρες ο μέσος αριθμός παικτών είναι στους 322. Βέβαια, να πούμε ότι δεν έχει κλείσει ακόμα 30 ημέρες στην αγορά, καθώς κυκλοφόρησε στις 25 του προηγούμενου μήνα. 

Τέλος, υπάρχει ένα link στο tweet που μας οδηγεί στο επίσημο site του τίτλου. Εκεί μπορούμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι περιέχει το επόμενο update, το 1.1.0. Αναφορικά να πούμε ότι θα εισαχθούν νέα όπλα, καινούργιο περιεχόμενο στην ιστορία, νέα bosses και ένα event περιορισμένου χρόνου που έχει να κάνει με το Nier: Automata.

Exit mobile version