Nέα ιστορία θα περιλαμβάνει το expansion του Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Η CD Projekt RED αποκάλυψε ότι το μεγάλο πακέτο επέκτασης του Cyberpunk 2077 που ετοιμάζει, θα περιλαμβάνει μια νέα ιστορία. Το περιεχόμενο βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά μαζί με άλλα DLC, καθώς το Cyberpunk 2077 γιορτάζει το γεγονός ότι κατάφερε να ξεπεράσει τα 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

“Για όλους όσους έχουν ήδη περπατήσει στους δρόμους της Night City – εργαζόμαστε σε περαιτέρω DLC καθώς και σε major expansion που περιλαμβάνει μια νέα ιστορία”, ανάφερε ο αντιπρόεδρος και CFO της CD Projekt RED, Piotr Nielubowicz, ενώ πρόσθεσε:  “Πιστεύουμε στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες της νέας μας κυκλοφορίας. Έτσι, μία από τις προτεραιότητές μας για το 2021 ήταν να βελτιώσουμε το gameplay του Cyberpunk 2077”.

Ο Nielubowicz συνέχισε, σχολιάζοντας ότι το studio είναι «τώρα ικανοποιημένο με τον τίτλο» και «ενθαρρυμένο» από την υποδοχή του next-gen update, το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ επιβεβαίωσε ότι συνολικά, τώρα έχουν πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα του Cyberpunk 2077.

Τέλος, ένα roadmap για το τι έχει σε παραγωγή η CD Projekt RED, δημοσιεύτηκε μέσω Twitter, με ένα major expansion και περαιτέρω gamepaly updates για το Cyberpunk 2077 να είναι προγραμματισμένες για το 2022, παράλληλα με την ανάπτυξη της καθυστερημένης next-gen έκδοσης του The Witcher 3: Wild Hunt και την ανάπτυξη του νέου The Witcher με τη χρήση της Unreal Engine 5.

Exit mobile version