Διαθέσιμη η έκδοση 1.0.0 του eFootball 2022

efootball 2022 patch

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021, το δωρεάν παιχνίδι eFootball 2022 κυκλοφόρησε τελικά την έκδοση 1.0.0, προσθέτοντας νέα gameplay χαρακτηριστικά και modes για τον τίτλο.

Η πρώτη Season του τίτλου ξεκίνησε με τη διάθεση της νέας έκδοσης, παράλληλα με το νέο Dream Team mode, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να “αγοράζουν” μάνατζερ και παίκτες χρησιμοποιώντας το in-game νόμισμα ώστε να δημιουργούν την ονειρική εντεκάδα τους. Στη συνέχεια, μπορούμε να «μεταφέρουμε» αυτές τις ομάδες online και να αντιμετωπίσουμε άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, στις 21 Απριλίου, διάφορα in-game γεγονότα για τη Season One θα αρχίσουν να γίνονται διαθέσιμα, δίνοντας τον απαιτούμενο χρόνο στους παίκτες να προλάβουν να “φτιάξουν” τις ομάδες τους.

Να σημειώσουμε ότι θα έχουμε βελτιώσεις και μέσα στο παιχνίδι, με νέα kicks, τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν εντυπωσιακά σουτ, πάσες και σέντρες, αλλά με κίνδυνο να χάσουν την κατοχή καθώς ο wind-up χρόνος είναι μεγαλύτερος . Το σύστημα της άμυνας έχει επίσης αναθεωρηθεί για να μοιάζει πολύ περισσότερο με το κλασικό PES.

Μπορείτε να δείτε το Season One trailer του eFootball 2022.

Το eFootball 2022 είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC και mobile συσκευές.

Exit mobile version