Το “The Mercenaries” έρχεται στο Resident Evil 4 VR

Το Resident Evil 4 VR έλαβε ένα δωρεάν update για όλους του κατόχους του τίτλου, το οποίο προσθέτει σε αυτόν τον το “The Mercenaries” mode που δεν το είχε μέχρι σήμερα.

Tο “The Mercenaries” είναι ένα κομμάτι όλων των παρελθόντων Resident Evil. Άρχισε από το Resident Evil 3: Nemesis, του PlayStation 1, και συνέχισε μέχρι και το Resident Evil: Village. Η ομάδα πίσω από το Resident Evil 4 VR προτίμησε να μην το βάλει στον τίτλο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Αυτό όμως άλλαξε με το καινούργιο update του παιχνιδιού. 

Όπως και στο κλασικό Resident Evil 4, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με τους Leon, Ada, Krauser, Wesker και H.U.N.K. σε μια προσπάθεια να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ, σκοτώνοντας αντιπάλους σε διάφορες πίστες εμπνευσμένες από τις τοποθεσίες του βασικού παιχνιδιού. Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό έχει προστεθεί στο mode αυτό με την ονομασία Challenges. Ολοκληρώνοντας αυτές τις προκλήσεις, θα μπορείτε να ανοίξετε διαφορετικές στολές για τους δύο πρωταγωνιστές του βασικού παιχνιδιού (Leon και Ashley) καθώς και κάποια special όπλα γι’ αυτούς. Επίσης, θα υπάρχει και η δυνατότητα για ξεκλείδωμα καινούργιων modes για το βασικό παιχνίδι όπως το “Big Head mode”, που όλοι οι αντίπαλοι θα έχουν μεγάλα κεφάλια, ή το “Classic Horror mode”, που κάνει το παιχνίδι ασπρόμαυρο. 

Το καινούργιο update, με το “The Mercenaries”, είναι ήδη διαθέσιμο για όλους τους κατόχους του τίτλου στο Oculus Quest 2.

Exit mobile version