Μέσα στους επόμενους μήνες η διάθεση σημαντικών τίτλων από την Ubisoft

Ubisoft

Η Ubisoft δήλωσε ότι το Avatar: Frontiers of Pandora και το Skull & Bones θα δουν επιτέλους το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους -σύμφωνα με το Eurogamer. Δηλαδή μέχρι την 1η Απριλίου του 2023.

Θυμίζουμε ότι για το Avatar: Frontiers of Pandora είχαμε τις πρώτες ενδείξεις ύπαρξης τον Φεβρουάριο του 2017, προτού ανακοινωθεί επίσημα τον περασμένο Ιούνιο, βρισκόμενο υπό ανάπτυξη από το studio πίσω από το The Division, την Massive Entertainment, χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη Snowdrop Engine. Προς το παρόν η διάθεση του τίτλου αναφέρεται με το γενικό “2022”, πιθανόν λίγο πριν ή παράλληλα με τη νέα ταινία Avatar, το “Avatar: The Way of Water”, που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2022.

Όσον αφορά τη διάθεση του Skull and Bones, προς το παρόν μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες, αλλά η πρόσφατη διαρροή ενός βίντεο από ένα δοκιμαστικό build φαίνεται να υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία του μπορεί να μην είναι πολύ μακριά. Εν τω μεταξύ, το free-to-play The Division: Heartland είναι ακόμα στα σκαριά και υπάρχουν φήμες ότι ένα μικρότερος και πιο παραδοσιακός Assassin’s Creed τίτλος, που βασίζεται σε stealth προσεγγίσεις και θα περιλαμβάνει τον  Basim από το Assassin’s Creed Valhalla, θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα γενιά.

Σίγουρα η Ubisoft έχει πολλά πράγματα στα σκαριά, για τα οποία ίσως ακούσουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέρος κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Exit mobile version