Αναβολή στη διάθεση του Test Drive Unlimited Solar Crown

Η Nacon ανακοίνωσε ότι η διάθεση του Test Drive Unlimited Solar Crown της KT Racing πήρε μια αναβολή για το 2023 ενώ οι εκδόσεις του racing τίτλου ανοικτού κόσμου για τις πλατφόρμες της προηγούμενης γενιάς (Xbox One και PlayStation 4) έχουν ακυρωθεί.

“Με τόση υποστήριξη από τους φίλους της σειράς, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θα απογοητευτείτε, αλλά ο στόχος μας με το Test Drive Unlimited Solar Crown είναι να το κάνουμε την πιο “κομψή gaming εμπειρία” στο franchise, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξή του”, αναφέρει η Nacon σε ένα update post που έκανε στην σελίδα του τίτλου στο Steam.

Η εταιρεία κλείνει την αναφορά της λέγοντας: “με στόχο να αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία στις πιο πρόσφατες κονσόλες και να μεγιστοποιήσει τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού, η Nacon αποφάσισε να μην αναπτύσσει πλέον το Test Drive Unlimited Solar Crown για PlayStation 4 και Xbox One”.

Το Test Drive Unlimited Solar Crown είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά πλέον θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Exit mobile version