Ανακοινώθηκε το Star Wars Jedi: Survivor

Φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό για τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order. Είχαμε ακούσει για το όνομα. Είχαμε ακούσει για τις πλατφόρμες αλλά και για το χρόνο που αυτό θα κυκλοφορήσει. Εχθές, 27/5, στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022, η Disney, η Electronic Arts και η Respawn Entertainment μας έδωσαν επιτέλους, και επίσημα, τις πρώτες πληροφορίες για τον τίτλο.

Το όνομα αυτού είναι “Star Wars Jedi: Survivor”. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς (PlayStation 5 και Xbox Series X/S) και στα PC. Η Respawn αναφέρει ότι θα το έχουμε στα χέρια μας μέσα στο 2023.

Ο τίτλος θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού. Πρωταγωνιστής μας για ακόμα μία φορά θα είναι ο Cal Kestis, που πάντα δίπλα του θα έχει το ρομποτάκι BD-1. Η EA αναφέρει ότι τα εμπόδια του Cal αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολα. Ο χαρακτήρας θα πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την Empire, που γνωρίζει πλέον την ύπαρξή του. Ο ίδιος νιώθει όλο και πιο μεγάλο το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους Jedi του Γαλαξία. 

Για ακόμα μία φορά στη Respawn γι’ αυτό το project είναι επικεφαλής ο Stig Asmussen, director του God of War 3 και του προηγούμενου Star Wars Jedi, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι που φτιάχνει με την ομάδα του: “Ακόμα και πριν την ολοκλήρωση του πρώτου τίτλου είχαμε ένα όραμα για τη συνέχεια της περιπέτειας του Cal, του BD-1 και του πληρώματός τους. Για το Jedi: Survivor δουλεύουμε πολύ στενά με την Lucasfilm Games για να χτίσουμε επάνω στην κληρονομία του Jedi: Fallen Order. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, δημιουργούμε ένα πιο δυναμικό Jedi σύστημα μάχης και μία κινηματογραφική εμπειρία για να πούμε την ιστορία του Cal καθώς μεγαλώνει και προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στα Σκοτεινά Χρόνια του Γαλαξία”. Και κλείνει: “Ανυπομονούμε πολύ να σας δείξουμε περισσότερα από τον τίτλο”.

Υπομονή λοιπόν, λογικά μέσα στο έτος θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο. Και ακόμα περισσότερη υπομονή μέχρι τον επόμενο χρόνο που θα έχουμε το παιχνίδι στα χέρια μας.

Exit mobile version