Περίοδος διάθεσης του White Day: A Labyrinth Named School στις κονσόλες

Οι PQube και Sonnori Corp., publisher και developer αντίστοιχα, ανακοίνωσαν ότι το White Day: A Labyrinth Named School θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X/S, PlayStation 5 και Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται. Χαρακτηριζόμενο ως «ένα από τα πιο τρομακτικά horror παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ», το White Day είναι ένας cult κορεάτικος survival horror τίτλος.

Με την ιστορία του να διαδραματίζεται κατά την παραμονή της Κορεατικής γιορτής της Λευκής Ημέρας (White Day), ο τίτλος μεταφέρει τους παίκτες στο Yeondu High School όταν ο μαθητής Lee Hee-min μπαίνει κρυφά σε αυτό για να κρύψει ένα κουτί με γλυκά για το κορίτσι των ονείρων του. Ωστόσο, όταν τα ρολά ασφαλείας πέφτουν, ο Hee-min παγιδεύεται για όλη τη νύχτα, κυνηγημένος από δολοφόνους επιστάτες και τις ψυχές των νεκρών.

Με περιορισμένους πόρους και χωρίς όπλα, θα χρειαστεί να κινηθεί στο “δίκτυο των διαδρόμων και των δωματίων” του σχολείου, αναζητώντας στοιχεία και κρυμμένα μυστικά, ενώ κρύβεται παράλληλα από απειλές που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του σχολείου. Το White Day διαθέτει μια ιστορία γεμάτη με διακλαδώσεις και δέκα διαφορετικά τέλη προς ανακάλυψη.

Βασισμένο στους ομώνυμους τίτλους του 2001, το White Day: A Labyrinth Named School είναι ένα πλήρες remake που θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S, το PlayStation 5 και το Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο του 2022.

Exit mobile version