Το PS5 ξεπερνά τα 20 εκ. τεμάχια σε πωλήσεις

Το PlayStation 5 έχει καταγράψει πλέον πάνω από 20 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις, όπως δηλώνει η Sony στο GamesIndustry.biz.

Πιο συγκεκριμένα, η Veronica Rogers, SVP και επικεφαλής στο τμήμα “Global Sales and Business Operations” στην SIE, αναφέρει: “Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε πως η Sony Interactive Entertainment (SIE) έχει πουλήσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως. Από την κυκλοφορία του PlayStation 5, οι ομάδες μας εργάστηκαν σκληρά για να παραδώσουν μια πραγματική κονσόλα παιχνιδιών επόμενης γενιάς, που έχει κερδίσει τον κόσμο και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτόν τον χρόνο για να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους.

Το πάθος σας για την επωνυμία PlayStation είναι αυτό που μας οδηγεί και μας εμπνέει να καινοτομούμε σε νέα τεχνολογία, να σχεδιάζουμε το μέλλον του gaming και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το καλύτερο μέρος για παιχνίδια.

Εν κατακλείδι, η Rogers βεβαιώνει πως όσοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αποκτήσουν το PlayStation 5 λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητάς του, που υφίσταται ακόμα και σήμερα, θα έχουν την ευκαιρία τους στο προσεχές μέλλον, καθώς η ιαπωνική εταιρία σχεδιάζει μία “σημαντική άνοδο” στην παραγωγή της εν λόγω κονσόλας μέσα στην τρέχουσα χρονιά, η οποία αναμένεται να καλύψει τη ζήτηση και να ικανοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη.

Exit mobile version