Season 4 για τα Call of Duty Vanguard και Warzone

Activision και Treyarch ανακοίνωσαν πως η τέταρτη Season για το Call of Duty Vanguard και το Warzone καταφτάνει στις 22 Ιουνίου 2022, με αρκετές προσθήκες, μεταξύ των οποίων ένας νέος battle royale χάρτης για το Warzone αλλά και ένας ακόμη χάρτης για το Zombie Mode του τίτλου.

Αναλυτικότερα, η νέα Season του Call of Duty Vanguard, με τίτλο “Mercenaries of Fortune”, θα φέρει την προσθήκη ενός χάρτη για το Warzone κομμάτι του τίτλου, με όνομα Fortune’s Keep, του οποία μια πρώτη γεύση πήραμε και μέσα από το revail trailer του χάρτη, που έδωσε η Activision στη δημοσιότητα.

Το trailer μας δίνει μια σύντομη ματιά σε πολλές βασικές τοποθεσίες του χάρτη, όπως το Keep, μια πανύψηλη κατασκευή που φιλοξενεί 20 κανόνια, 10 σκάλες, 12 δωμάτια και ένα σιντριβάνι και τον όρμο του λαθρέμπορου (Smuggler’s Cove), μια άλλη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει οκτώ σκάλες, τρία ziplines. οκτώ καλύβες και έντεκα βάρκες. Άλλα βασικά σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τα: Graveyard, Terraces, Bay, Winery, Camp, Lighthouse, Grotto, Overlook και Town.

Τέλος, στη Season 4 θα παρουσιαστεί επίσης και ένας νέος χάρτης για το Zombies mode του τίτλου, που θα έχει τη μορφή μιας ενημερωμένης έκδοσης του παλιότερου χάρτη “Shi No Numa”. Ο χάρτη βρίσκεται σε έναν βάλτο σε μια ιαπωνική ζούγκλα και αρχικά είχε κάνει την εμφάνιση του στο Call of Duty: World at War πριν επανεμφανιστεί και σε κάποια παιχνίδια Black Ops της Treyarch.

Υπενθυμίζουμε, πως ηActivision επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare 2, του επόμενου κεφαλαίου του δημοφιλούς franchise, θα είναι η 28η Οκτωβρίου 2022.

Exit mobile version