Η ΕΑ αναζητά προσωπικό για να στελεχώσει το νέο studio ανάπτυξης στο Seattle

Φαίνεται ότι το επόμενο Battlefield θα περιλαμβάνει ένα single player campaign, παρά το γεγονός ότι στο Battlefield 2042 είχε παραληφθεί εντελώς το στοιχείο της αφήγησης. Το παραπάνω μπορούμε να το συμπεράνουμε από το γεγονός ότι η EA αναζητά προγραμματιστές για να ενταχθούν στο νέο studio ανάπτυξης στο Seattle, με επικεφαλής τον συνδημιουργό του Halo, Marcus Lehto.

Καλώντας το προσωπικό να συμμετάσχει στη δημιουργία “πλούσιων, συναρπαστικών ιστοριών με αξέχαστους χαρακτήρες και δυνατές εμπειρίες στο σύμπαν του Battlefield”, η λίστα αναζήτησης θέσεων εργασίας, απευθύνει πρόσκληση για έναν design director, υποδηλώνοντας ότι το project βρίσκεται στο πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Επιπλέον, η καταχώρηση ζητά από τον εν λόγω design director να βοηθήσει στο “να ενορχηστρωθεί ο σχεδιασμός των αποστολών, της αφήγησης, των μηχανισμών του τίτλου και τα συστήματα για να δημιουργηθεί η υψηλότερη δυνατή εμπειρία ποιότητας”. Ενδέχεται ότι οι μελλοντικοί τίτλοι της σειράς Battlefield θα μπορούσαν να επιστρέψουν ή να περιλαμβάνουν solo campaign, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί μόνο καλό για τους φίλους των single player FPS.

Το νέο studio της EA στο Seattle, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έχει ως επικεφαλής τον Lehto, του οποίου ο τελευταίος τίτλος ήταν το Disintegration, ένα υβρίδιο shooter πρώτου προσώπου και στρατηγικής, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020. Εν τω μεταξύ, να θυμίσουμε ότι η DICE δήλωσε πρόσφατα τη δέσμευσή της στο Battlefield 2042, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει χρόνο για άλλα project όπως το Mirror’s Edge.

Exit mobile version