Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Bungie από τη Sony

εξαγορά της Bungie από τη Sony

Logo Mockup Collection by Asylab

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως η συμφωνία της με την Bungie έφτασε στην ολοκλήρωσή της.

Πρόκειται για την εξαγορά του εν λόγω αμερικανικού στούντιο ανάπτυξης από τη Sony, που αρχικά πληροφορηθήκαμε προς τα τέλη του περασμένου Γενάρη, με το συνολικό “deal” να φτάνει στο ποσό των $3,6 δισεκατομμυρίων.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τότε, η Bungie θα είναι ελεύθερη και πλήρως αυτόνομη για να παράγει περιεχόμενο σε πλατφόρμες της επιλογής της, ακόμα και μετά το κλείσιμο της παρούσας συμφωνίας, με τη Sony να δηλώνει πως θα έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα για τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Bungie αναφορικά με το συγκεκριμένο γεγονός: “Παραμένουμε υπεύθυνοι για την πορεία μας. Θα συνεχίσουμε να διανέμουμε αυτόνομα και να αναπτύσσουμε με δημιουργικότητα τα παιχνίδια μας. Θα εξακολουθήσουμε να κατευθύνουμε μία ομάδα, μία ενοποιημένη κοινότητα. Τα παιχνίδια μας θα συνεχίσουν να είναι παρόντα εκεί που βρίσκεται η κοινότητά μας, όπου κι αν επιλέξουν να παίξουν.

Exit mobile version