Καινούργιες πληροφορίες για το DLC του Resident Evil Village

Μέσα από το PlayStation Blog ο Tsuyoshi Kanda, παραγωγός του Resident Evil Village, έδωσε κάποιες πληροφορίες για το DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσει για τον τίτλο.

Έμφαση δόθηκε στις προσθήκες του The Mercenaries κομματιού του παιχνιδιού.  Η ονομασία του είναι “The Mercenaries Additional Orders”. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε τρεις καινούργιους χαρακτήρες σε αυτό, καθώς και καινούργιες πίστες. Ο παραγωγός κάνει μία πιο αναλυτική παρουσίαση των χαρακτήρων αυτών:

Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο κομμάτι του DLC κλείνουν με την ονομασία δύο καινούργιων περιοχών που θα έχουμε σε αυτό, τις Bloody Village και Bloody River.

Επιπλέον, μάθαμε ότι αν κάποιος προπαραγγείλει το DLC ή την Gold Edition του τίτλου, θα έχει ως δώρο μία διαφορετική ενδυμασία για την Rose Winters, στο “Shadows of Rose” story DLC, που έχει σαν σήμα το logo της ομάδας του Chris, την Hound Wolf Squad.

To DLC αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και θα περιέχει το “Shadows of Rose” story, το The Mercenaries Additional Orders και την επιλογή να παίξουμε για πρώτη φορά ολόκληρο το βασικό campaign του τίτλου με κάμερα τρίτου προσώπου. Μαζί του θα κυκλοφορήσει και μία Gold Edition του παιχνιδιού που θα περιέχει τον βασικό τίτλο και ολόκληρο το περιεχόμενο του Winters’ Expansion, όπως ονομάζεται το DLC. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. 

Exit mobile version