Ανακοινώθηκε remake του Sherlock Holmes The Awakened

Η Frogwares ανακοίνωσε το Sherlock Holmes The Awakened, ένα remake του αρχικού ομώνυμου τίτλου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 2007.

Ο νέος τίτλος θα αποτελεί ένα πλήρες remake του Sherlock Holmes: The Awakened, χωρίς κανένα στοιχείο ή κώδικας να έχει επαναχρησιμοποιηθεί από το αρχικό παιχνίδι. Αντίθετα, η Frogwares ουσιαστικά “χτίζει τον τίτλο” από την αρχή, με χρήση της Unreal Engine 4, χρησιμοποιώντας νέα στοιχεία ή στοιχεία που έχουν επαναχρησιμοποιηθεί από το Sherlock Holmes Chapter One.

Η ιστορία του παιχνιδιού, που συνδυάζει στοιχεία Sherlock Holmes και Lovecraft, έχει υποστεί επίσης σημαντικές επανεγγραφές. Η αρχική υπόθεση και η γραφή είναι κάτι για το οποίο η ομάδα της Frogwares είναι πολύ περήφανη, αλλά η ιστορία θα προσαρμοστεί ώστε να είναι μια άμεση συνέχεια των προηγούμενων Holmes τίτλων του studio.

Να σημειώσουμε ότι η Frogwares θα πραγματοποιήσει επίσης μια crowdfunding εκστρατεία για τον τίτλο μέσω του Kickstarter, προκειμένου να διασφαλίσει τη συνολική χρηματοδότηση για αυτόν δεδομένων των δυσκολιών που έχει να αντιμετωπίσει το studio λόγω της συνεχιζόμενων γεγονότων στην Ουκρανία. Η εκστρατεία στο Kickstarter για το Sherlock Holmes The Awakened θα ξεκινήσει σύντομα, μαζί τη δημοσίευση του πρώτου trailer και ενός developer diary video.

Το Sherlock Holmes The Awakened αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Exit mobile version