Κανονικά θα έρθουν τα Call of Duty, Overwatch και Diablo στο Xbox Game Pass

Microsoft εξαγοράζει την Activision Blizzard

Ενώ η κίνηση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft βρίσκεται υπό συνεχή έρευνα, το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι τα Call of Duty, Overwatch και Diablo θα έρθουν στο Xbox Game Pass.

“Το Game Pass δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να φέρνουν περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερους παίκτες, όχι λιγότερους”, έγραψε ο Spencer σε μια δήλωση σχετικά με τη συμφωνία της εταιρείας με την Activision Blizzard. “Σκοπεύουμε να κάνουμε την πολυαγαπημένη βιβλιοθήκη τίτλων της Activision Blizzard – συμπεριλαμβανομένων των Overwatch, Diablo και Call of Duty – διαθέσιμη στο Game Pass και να αναπτύξουμε αυτές τις gaming κοινότητες “.

Ο Spencer προσθέτει ότι η προσθήκη της σειράς Call of Duty, καθώς και των Overwatch 2 και Diablo στο Xbox Game Pass θα προσφέρει “ακόμη περισσότερη αξία στους παίκτες”, καθώς και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της υπηρεσίας, παράλληλα με “επέκταση της απήχησης της σε φορητές συσκευές και οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή”.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα χρονικό πλαίσιο για την άφιξη των Call of Duty, Overwatch και Diablo στο Game Pass, αλλά θα περίμενε κανείς ότι τα παιχνίδια θα μπουν σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που θα καταλαγιάσει τελικά η σκόνη που σήκωσε η συμφωνία των Xbox και Activision Blizzard.

Exit mobile version