Ημερομηνία διάθεσης του Crisis Core- Final Fantasy VII- Reunion

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να κάνει διαθέσιμο το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αποτελώντας μια remaster έκδοση του τίτλου για το PSP από το 2007, το Crisis Core- Final Fantasy VII- Reunion αφηγείται μια ιστορία επτά χρόνια πριν από τα γεγονότα του αρχικού Final Fantasy VII. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του Zack Fair, ενός στρατιώτη της Shinra με κάποιες ισχυρές ικανότητες μάχης, ο οποίος στέλνεται σε μια επικίνδυνη αποστολή μαζί με τους ανωτέρους του, Angeal και Sephiroth. Στην πορεία, θα συναντήσουμε επίσης κάποιες “νεότερες εκδοχές” χαρακτήρων από το Final Fantasy VII, συμπεριλαμβανομένων των Cloud Strife και Yuffie Kisaragi.

Το σύστημα μάχης του Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion συνδυάζει τη real time δράση με ένα σύστημα εντολών, επιτρέποντάς μας να χρησιμοποιούμε τις κλασικές μαγείες και ικανότητες της σειρας Final Fantasy.

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε δράση στο trailer παρακάτω.

Το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 13 Δεκεμβρίου 2022.

Exit mobile version