Έφτασε η ώρα της άφιξης του Deathloop στο Xbox Game Pass

Η Bethesda και η Arkane επιβεβαίωσαν ότι το Deathloop θα γίνει διαθέσιμο στο οικοσύστημα Xbox την επόμενη εβδομάδα με την είσοδό του στο Xbox Game Pass και με τη δυνατότητα για προεγκατάσταση να είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Να θυμίσουμε ότι ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC πέρυσι.

Παίζοντας ως Colt, θα έχουμε στη διάθεσή μας μια 24ωρη time loop για να μπορέσουμε να λύσουμε το περίπλοκο “murder puzzle” του τίτλου και να ξεφύγουμε από τα όρια ενός μυστηριώδους νησιού που είναι γνωστό ως Blackreef. Έχουμε οκτώ στόχους που ονομάζονται συλλογικά ως “Visionaries” που πρέπει να δολοφονήσουμε κατά τη διάρκεια του time loop, ενώ η αντίπαλη δολοφόνος, η Julianna Blake, βρίσκεται στο κατόπι μας, επιχειρώντας να μας βγάλει από τη μέση.

Θα χρειαστεί να μάθουμε από κάθε κύκλο, να δοκιμάσουμε διαφορετικές στρατηγικές, προσεγγίσεις, όπλα και ευκαιρίες και, τελικά, να σπάσουμε τον κύκλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch trailer της έκδοση Xbox για το Deathloop, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X/S  στις 20 Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version