Με σημαντικά προβλήματα το launch του Overwatch 2

Το Overwatch 2 της Blizzard Entertainment έχει γίνει διαθέσιμο εδω και λίγες ώρες ως free-to-play, αλλά λόγω «μαζικών DDoS επιθέσεων» προκαλούν σημαντικά προβλήματα στους server του τίτλου, μία κατάσταση που με τη σειρά της δεν επιτρέπει σε μεγάλη μερίδα παικτών να ασχοληθεί με το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος της Blizzard Entertainment, Mike Ybarra, δήλωσε στο Twitter το εξής: “Οι ομάδες εργάζονται σκληρά για να διορθώσουν τα προβλήματα με τους servers του Overwatch 2. Είμαστε ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό των παικτών και θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στα τεχνικά θέματα καθώς και να φέρουμε κι άλλους παίκτες στη διασκεδαστική εμπειρία που προφέρει το παιχνίδι! Ευχαριστούμε για την υπομονή σας”.

Ο Ybarra εξήγησε ότι η ομάδα προγραμματιστών προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, ώστε ο κόσμος να μπορέσει και πάλι να παίξει. Όπως ανέφερε πιο συγκεκριμένα: “Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε μια μαζική επίθεση DDoS στους server μας”. “Οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να εξομαλύνουν αυτό το θέμα, το οποίο προκαλεί πολλά προβλήματα με πτώσεις της σύνδεσης”.

Το Overwatch 2 διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα roster 35 ηρώων/χαρακτήρων συμπεριλαμβανομένων νεοφερμένων χαρακτήρων, όπως οι defence hero Kiriko, tank hero Junker Queen και damage dealer Sojourn, καθώς και νέους χάρτες, modes και -όπως είναι φυσικό- αντικείμενα cosmetic. Το Overwatch 2 κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

Exit mobile version