Η Konami επιβεβαιώνει ενημέρωση σχετικά με το Silent Hill

Πριν από λίγες ώρες η Konami αποφάσισε να αναθερμάνει σημαντικά το ενδιαφέρον για ένα εκ των σημαντικότερων franchise της. Ο λόγος φυσικά για τη σειρά Silent Hill η οποία πρόκειται να επανέλθει στο προσκήνιο, βάζοντας ένα τέλος στην τεράστια φημολογία που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια. Όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το μέλλον της σειράς θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια μιας ειδικής παρουσίασης που έχει προγραμματιστεί να γίνει τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) στις 19 προς 20 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να δείτε και τα δύο σχετικά tweets παρακάτω:

Η φράση “In your restless dreams, do you see that town?”, που γίνεται και στα δύο tweets, είναι βέβαια η πρώτη γραμμή της επιστολής που λαμβάνει ο James Sunderland στο Silent Hill 2, μία νύξη που θα μπορούσε να οδηγεί προς την εμφάνιση του φημολογούμενου remake από την Bloober Team.

Φυσικά, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να δούμε κάποιες άλλες ανακοινώσεις για τη σειρά Silent Hill, όπως την ανακοίνωση νέου merchandise και άλλες νέες εξελίξεις για άλλα projects, όπως το Silent Hill “Sakura”, το οποίο έχει μια πιο αινιγματική προσέγγιση και έχει περιγραφεί ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα demo που μοιάζει με P.T.

Exit mobile version