Καθυστέρηση στην έκδοση PS5 του Football Manager 2023

Η Sports Interactive ανακοίνωσε την επ’ αόριστον καθυστέρηση της κυκλοφορίας της έκδοσης του Football Manager 2023 για το PS5, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Νοεμβρίου 2022, την έκδοση του τίτλου που σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία της σειράς στις οικιακές κονσόλες της Sony.

Μέσω ενός δελτίου τύπου, οι δημιουργοί του παιχνιδιού ανακοίνωσαν ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται «σε απρόβλεπτες επιπλοκές που προέκυψαν κατά τη διαδικασία υποβολής και εγκρίσεων του τίτλου».

Αν και το Football Manager 2023 έχει σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει για PS5 το συντομότερο δυνατό, παρόλα αυτά η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγόρασαν ήδη τον τίτλο, να ακυρώσουν αν θέλουν τις προπαραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν μέσω του PlayStation Store και να τους επιστραφεί όλο το ποσό της προπαραγγελίας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διευθυντή της Sports Interactive, Miles Jacobson: «Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το αποτέλεσμα, για το οποίο έχουμε εργαστεί ακούραστα με τους συνεργάτες μας για αρκετές εβδομάδες και προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πάρουμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του τίτλου στο PS5, καθώς περιλαμβάνει την αναστολή ενός σπουδαίου παιχνιδιού για το οποίο αρκετοί ταλαντούχοι άνθρωποι στη SI έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αρκετό καιρό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραδώσουμε το παιχνίδι στα χέρια των παικτών του PS5 το συντομότερο δυνατό».

Το Football Manager 2023 θα κυκλοφορήσει την προγραμματισμένη ημερομηνία – 8 Νοεμβρίου 2022-  για PC/Mac, Xbox και φορητές συσκευές, ενώ θα συμπεριληφθεί και στην υπηρεσία του Gamepass, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Η φετινή κυκλοφορία του FM θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά πλήρως αδειοδοτημένες τις διοργανώσεις των UEFA Champions League, UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League.

Exit mobile version