Το Gran Turismo γιορτάζει την 25η επέτειο κυκλοφορίας του

Μέσα από ένα εκτενές blog post, η Sony αποκάλυψε τον τρόπο που θα γιορτάσει την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του εμβληματικού αποκλειστικού racing franchise Gran Turismo.

Σύμφωνα με το κείμενο του Ken Chan, Product Manager της Sony: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε τους πρώτους μας Παγκόσμιους Τελικούς Gran Turismo World Series ζωντανά και με παρουσία κοινού μετά από το 2019. Επιστρέφουμε στο Le Sporting Monte Carlo, τον τόπο διεξαγωγής των εναρκτήριων Παγκοσμίων Τελικών του 2018, καθώς και του 2019. Θα έχουμε 56 από τους ταχύτερους οδηγούς Gran Turismo στον κόσμο από 19 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στο Μονακό από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου για να αγωνιστούν σε τρία ξεχωριστά πρωταθλήματα”.

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων έρχεται και μια σειρά από νέες προσθήκες στον τίτλο. “Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή να φιλοξενούμε αυτούς τους τελικούς καθώς σηματοδοτούν την έναρξη των εορτασμών για την 25η επέτειο του Gran Turismo με το βλέμμα τόσο στα 25 χρόνια του παρελθόντος του τίτλου, όσο και στο μέλλον του κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης. Από το πρώτο Gran Turismo, που ήταν πάντα η φιλοδοξία ένα ανταγωνιστικό, παγκόσμιο πρωτάθλημα που εξελίσσεται, θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό να στέψουμε τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας το Σαββατοκύριακο, και ξέρω ότι περιμένουμε απίστευτους αγώνες.

Ο Παγκόσμιος Χάρτης στο Gran Turismo 7 θα ενημερωθεί για να εμφανίζει τέσσερα banners πάνω δεξιά:

Επίσης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα (από 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου), θα υπάρχουν αυξημένες ανταμοιβές για κάθε αγώνα σε Sport Mode.

Όλες οι ζωντανές ροές μπορούν να προβληθούν στο κανάλι Gran Turismo στο YouTube στις 8:00 π.μ. PST (1600 UTC) κάθε μέρα. Αναλυτικότερα:

Τέλος, το 1.26 update για το Gran Turismo 7 καταφτάνει στις 23 Νοεμβρίου 2022, με την προσθήκη τρία αυτοκινήτων κατηγορίας FR Sports Cars (τα BMW M2 Competition ‘18, Ford Sierra RS 500 Cosworth ‘87 και Nissan Silvia K’s Aero (S14) ’96), τη δυνατότητα πώλησης αυτοκινήτων και μια νέα πίστα αγώνων – το Michelin Raceway Road Atlanta Race Circuit- στις ΗΠΑ.

Exit mobile version