Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars Jedi Survivor

Η EA φαίνεται ότι προχώρησε στην -κατά λάθος- αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor, νωρίτερα από ό,τι την είχε προγραμματίσει.

Η επίσημη σελίδα του Steam για το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order ενημερώθηκε πριν από λίγες ώρες, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 16 Μαρτίου 2023, μαζί με λεπτομέρειες για τις διαφορετικές εκδόσεις, προπαραγγελίες και πολλά άλλα. Ωστόσο, λίγο μετά την ενημέρωση, η σελίδα επανήλθε στην “κανονική της μορφή”, με όλες τις νέες πληροφορίες να έχουν αφαιρεθεί.

Εκτός από τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, η ενημερωμένη σελίδα του Steam περιελάμβανε επίσης μια νέα και διευρυμένη περιγραφή του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας ότι θα λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού ακολουθώντας «τον ολοένα και πιο απελπισμένο αγώνα του Cal καθώς ο γαλαξίας βυθίζεται περαιτέρω μέσα στο σκοτάδι”.

“Σπρωγμένος στις άκρες του γαλαξία από την Αυτοκρατορία, ο Cal θα βρεθεί περικυκλωμένος από απειλές νέες και γνώριμες. Ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες Jedi Knights, ο Cal αναγκάζεται να «σταθεί» στις πιο σκοτεινές στιγμές του γαλαξία — αλλά πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει για να προστατεύσει τον εαυτό του, το πλήρωμά του και την κληρονομιά του Jedi Order;”

Οι πληροφορίες που αφαιρέθηκαν αποκάλυπταν επίσης ότι το Star Wars Jedi: Survivor θα έχει νέα lightsaber fight styles και Force abilities, καθώς και ότι θα ταξιδέψει τους παίκτες σε νέους πλανήτες αλλά και σε “γνωστά σύνορα”.

Όσον αφορά τα περιεχόμενα της deluxe edition του τίτλου, θα προσφέρει τα exclusive “Galactic Hero” και “New Hero” Cosmetic Pack εμπνευσμένα από τον Han Solo και τον Luke Skywalker αντίστοιχα, όπως παρουσιάζονται στο Star Wars: A New Hope.

Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία του τίτλου, θα λάβουν ως δωρο το “Jedi Survival” Cosmetic Pack, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Obi-wan Kenobi.

Τέλος, είχαμε τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης PC.

Minimum

Recommended

Exit mobile version