Συμπλήρωση 21 χρονών για τη σειρά Fatal Frame

Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video για το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 21 χρόνων από τον πρώτο τίτλο του franchise που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία για το PlayStation 2.

Στο video, ο producer του Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse, Fukaya, και ο director, Shibata, ευχαριστούν τους fans για την υποστήριξη στην σειρά Fatal Frame. Συγκεκριμένα, ο Fukaya ευχαριστεί τους Ιάπωνες fans για την υποστήριξη των τίτλων και τους δυτικούς fans που υιοθέτησαν το ξεχωριστό στυλ των ιαπωνικών horror τίτλων.

Είμαι αναμειγμένος με αυτή τη σειρά από το πρώτο παιχνίδι, έχουν ήδη περάσει 21 χρόνια από την κυκλοφορία του. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους fans που στήριξαν τη σειρά. Σας ευχαριστώ πολύ“, αναφέρει ο Shibata.

Μέσα από το video, μας δίνεται επίσης η δυνατότητα να πάρουμε ένα δείγμα από την δημιουργία του franchise Fatal Frame και συγκεκριμένα του Mask of the Lunar Eclipse.

Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 9 Μαρτίου 2023.

Exit mobile version