Έρχεται η “έκδοση 1.0” του Everspace 2 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Η Rockfish Games ανακοίνωσε ότι το Everspace 2 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις κονσόλες αργότερα μέσα στη χρόνια. Το sequel του Everspace του 2017 βρίσκεται σε early access για PC ήδη από τον Ιανουάριο του 2021 και είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει με την έκδοση 1.0 τους επόμενους μήνες. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο open world space looter-shooter έχει αποδειχθεί ένας αρκετά δημοφιλές τίτλος στο Steam, με πολύ θετικές κριτικές.

Σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία ο Michael Schade, διευθύνων σύμβουλος της Rockfish Games αναφέρε: “Το Everspace 2 ήταν, μακράν, το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project μας στην Rockfish Games και μια αληθινή δουλειά με αγάπη τα πέντε χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα δύο τελευταία εκ των οποίων ήταν σε Early Access”.

Ο Schade επιβεβαίωσε επιπλέον ότι το Everspace 2 τελικά δεν θα κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς -Xbox One και PlayStation 4-, καθώς το όραμα του studio για τον τίτλο, έχει “ξεπεράσει τα όρια των δυνατοτήτων των κονσόλων της προηγούμενης γενιάς”.

Το Everspace 2 θα κυκλοφορήσει σε PC στις 6 Απριλίου και θα το ακολουθήσουν τα Xbox Series X/S και PlayStation 5 το ερχόμενο καλοκαίρι.

Exit mobile version