Ανακοινώθηκε το Beneath

Το indie stiudio ανάπτυξης Camel 101 ανακοίνωσε το Beneath, έναν action horror τίτλο πρώτου πρόσωπου που διαδραματίζεται στα βάθη του ωκεανού, όπου κάτι τρομερό που κρύβεται εκεί απαιτεί κάτι περισσότερο από σφαίρες για να νικηθεί.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός έμπειρου δύτη μεγάλων βαθών, του Noah Quinn, θα πρέπει να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον υποβρύχιο κόσμο του τίτλου, που βρίθει από κάθε είδους φρίκης που μπορεί να συντρίψουν τη λογική. Συνδυάζοντας τον οπλισμό και την εξυπνάδα του, ο Noah πρέπει να αντιμετωπίσει τα εφιαλτικά πλάσματα, καθώς η ψυχική του κατάσταση πλησιάζει στα “όρια της κατάρρευσης”.

Τα πυρομαχικά είναι σπάνια και η λογική του Noah είναι εύθραυστη, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να μπορέσουμε να “απομακρυνθούμε” από τους εχθρούς. Τα εχθρικά πλάσματα του Beneath έχουν επίσης μια adaptive εχθρική AI, ενώ ο Noah μπορεί να προσαρμόσει τα όπλα του και να χρησιμοποιήσει μια στολή κατάδυσης μεγάλων βαθών για να εξερευνήσει τον πυθμένα του ωκεανού και τους υποβρύχιους σταθμούς.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer του Beneath, παρακάτω:

Το Beneath έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Exit mobile version