Ο Mark Healy αποχωρεί από τη Media Molecule

Ο συνιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Media Molecule, Mark Healy, αποχώρησε από την εταιρεία, όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη του στούντιο, Siobhan Reddy, με την αποχώρηση να γνωστοποιείται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του στούντιο για την διακοπή της υποστήριξης του τελευταίου τίτλου που εξέδωσε, το Dreams.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Media Molecule: “Σήμερα ο Mark Healey ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από την Media Molecule. Ο Mark ήταν συνιδρυτής της Media Molecule και αποτέλεσε δημιουργική κινητήρια δύναμη για το στούντιο όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε πολλές υπέροχες αναμνήσεις από τη δημιουργία παιχνιδιών με τον Mark. Το πάθος του για το μοίρασμα της δημιουργικότητας, η ενθάρρυνσή του να επιλέγουμε πάντα τον πρωτότυπο δρόμο και η αγάπη του για ένα τζαμάρισμα επηρέασαν έντονα τη Media Molecule με πολλούς λαμπρούς τρόπους“.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για την Mm; Ενώ η πρόσφατη αλλαγή της μορφής της ομάδας είναι αναμφισβήτητα μια σημαντική στιγμή, η ομάδα των Molecules μας είναι έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη. Στο Dreams, θα κυκλοφορήσουμε τη μετάβαση του διακομιστή, το υπέροχο Tren, και θα συνεχίσουμε την επιμέλεια και την υποστήριξη της κοινότητας. Έχουμε ένα νέο έργο στα σκαριά, το οποίο είναι συναρπαστικό αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό. Ανυπομονούμε να σας ενημερώσουμε στο μέλλον“.

Mark, θα μας λείψεις! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην επόμενη περιπέτειά σου. Σε ευχαριστούμε για όλα – σου υποσχόμαστε να παραμένουμε πάντα λίγο παράξενοι“.

Exit mobile version