Πρώτο δείγμα γραφής από το The Division Heartland

Η Ubisoft έδωσε μια λεπτομερή -πρώτη- ματιά στο The Division Heartland, του επερχόμενου free-to-play τίτλου της, που θα γίνει διαθέσιμος για PC, PlayStation και Xbox και αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment.

Ο τίτλος, ο οποίος θα είναι PvEvP με έντονα τα στοιχεία του survival-action shooter, διαδραματίζεται στην αγροτική πόλη Silver Creek των μεσοδυτικών πολιτειών της Αμερικής, η οποία είναι γεμάτη ερείπια μετά την εξάπλωση της “γρίπης του δολαρίου”. Το Heartland θα μπει σύντομα σε κλειστή beta και οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

Στο αναλυτικό βίντεο που συνόδευσε την παρουσίαση, τα μέλη της Red Storm αναλύουν τις πρώτες λεπτομέρειες για τον τίτλο, περιγράφοντας το gameplay, τις κλάσεις, τα στυλ παιχνιδιού και άλλους μηχανισμούς, παρέχοντας μια επισκόπηση του τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από τις επερχόμενες φάσεις δοκιμών του παιχνιδιού.

Η Ubisoft αποκάλυψε στη συνέχεια κα τον τον “οδικό χάρτη” για τον πέμπτο χρόνο υποστήριξης περιεχομένου του The Division 2, με νέο περιεχόμενο να προστίθεται στον τίτλο σε κάθε μια από της τέσσερεις νέες Seasons του.

Η Season 1, με τον τίτλο “Broken Wings”, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα περιλαμβάνει ένα νέο rogue-lite game mode που ονομάζεται Descent. Η Season 2, ονμαζόμενη ως “Puppeteers”, θα περιλαμβάνει ένα νέο Incursion που θα μεταφέρει τους παίκτες στο Meret Estate για μια αναμέτρηση με τους Cleaners. Στην 3η Season, με το όνομα “Vanguard”, οι παίκτες θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη για να ανακαλύψουν νέες αποκαλύψεις για τον Aaron Keener και τους Rogues του. Στη Season 4, την “Black Diamond”, θα περιλαμβάνει νέο story DLC που θα προσθέτει νέες ζώνες, κύριες αποστολές και μια εντελώς νέα δομή στο endgame περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Κάθε Season θα περιλαμβάνει επίσης νέα Manhunts, πρωταθλήματα και εκδηλώσεις. Υπενθυμίζουμε πως οι παίκτες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους τo expansion Warlords of New York για να έχουν πρόσβαση σε όλο το νέο περιεχόμενο, εκτός από τη λειτουργία Descent, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους του Division 2.

Exit mobile version