Έγιναν γνωστά τα περιεχόμενα της Deluxe Edition για το Art of Rally

Το Art of Rally, ο στυλιζαρισμένος και υπέροχα σχεδιασμένος racing τιτλος, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά σε μια ειδική Deluxe Edition για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch από τη Meridiem Games. Το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε αρχικά από τη Funselektor Labs Inc. (τους δημιουργούς του Absolute Drift), είναι εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή των αγώνων ράλι και προσφέρει εμβληματικά αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’60 ως του ’80.

Η Deluxe Edition του Art of Rally για το PlayStation 5 και το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ευρώπης και θα αποτελείται από μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη με αποκλειστικό artwork, μια υφασμάτινη εκτύπωση εμπνευσμένη από το παιχνίδι και μια έγχρωμη αφίσα με τα αυτοκίνητα που θα μπορέσουμε να οδηγήσετε κατά την διάρκεια της ενασχόλησης μας με αυτόν.

Στο Art of Rally, οι επίδοξοι οδηγοί θα ταξιδέψουν σε πολύχρωμες και στυλιζαρισμένες τοποθεσίες που απεικονίζονται σε κάθετη οπτική γωνία, εμπνευσμένες από αληθινές τοποθεσίες. Αγωνιστείτε για την κορυφαία θέση στα leaderboards με ημερήσιες και εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του τίτλου, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του.

ΖΗΣΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΑΛΙ

 ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

PHOTO MODE

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Meridiem Games.

Exit mobile version