Αποκαλύφθηκε το Total War: Pharaoh

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, η Sega και η Creative Assembly ανακοίνωσαν το νέο κεφάλαιο της μακρόχρονης σειράς Total War, το Total War: Pharaoh. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο νέος τίτλος θα είναι επικεντρωμένος στην Αρχαία Αίγυπτο και σε ορισμένες από τις άλλες αυτοκρατορίες που άνθισαν στην περιοχή εκείνη την εποχή.

Μπορείτε να δείτε το announce trailer παρακάτω.

Αν και δεν είδαμε κάποιο δείγμα από gameplay ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Total War: Pharaoh να είναι μια “κάπως απογυμνωμένη εμπειρία” σε σύγκριση με κάποιους άλλους πρόσφατους τίτλους Total War. Αυτή τη φορά η εστίαση του, φαίνεται να είναι σε πιο δυναμικές μάχες, οι οποίες μπορεί να επηρεαστούν από τις καιρικές συνθήκες και τις φωτιές, καθώς και στην μεγαλύτερη ικανότητα προσαρμογής των εκστρατειών των παικτών με πιο λεπτομερείς λεπτομέρειες.

“Υπάρχουν λίγες περίοδοι πιο εμβληματικές από την Αρχαία Αίγυπτο. γεμάτο με πολιτικές ίντριγκες, κατακλυσμικά γεγονότα και μεγάλες πολεμικές εκστρατείες, είναι το τέλειο σκηνικό για έναν τίτλο Total War. Ως Φαραώ, πρέπει να σώσετε την Αίγυπτο από τo χείλος της καταστροφής και να καθοδηγήσετε τον λαό σας μέσα από την καταστροφική κατάρρευση της Εποχής του Χαλκού. Είναι στο χέρι σας είτε να επιβιώσετε είτε να σβήσετε στην ιστορία.

Ο Φαραώ πέθανε και ο λαός της Αιγύπτου, της Καναάν και της αυτοκρατορίας των Χετταίων ψάχνουν για έναν νέο ηγέτη. Πολλοί επιθυμούν τη δύναμη του θρόνου, αλλά ο δρόμος για να γίνουν Φαραώ είναι επικίνδυνος. Ως ηγέτης αυτών των μεγάλων εθνών, πρέπει να ξεπεράσετε την κοινωνική κατάρρευση, να αντιμετωπίσετε φυσικές καταστροφές και να πολεμήσετε για να προστατέψετε τον λαό σας από εισβολείς από μακρινές χώρες.

Με την δυνατότητα επιλογής από οκτώ Faction Leaders από τρία πλούσια πολιτιστικά hubs, μπείτε στα μοναδικά playstyle τους και αναλάβετε τα θανατηφόρα και διαφορετικά roster μονάδων. Είτε γοητεύετε τις συνελεύσεις ως απαράμιλλης διπλωμάτης, συμμετέχετε στη μάχη ως ένας ακλόνητος διοικητής είτε προκαλείτε χάος ως ατρόμητος πολέμαρχος, γίνετε ένας ηγέτης που θα θυμάται η ιστορία”.

Αναλυτικά οι πολιτισμοί και οι Faction Leaders που θα είναι playable στον τίτλο είναι οι εξής:

Το Total War: Pharaoh θα γίνει διαθέσιμο για PC μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.

Exit mobile version