Δημιουργία νέου στούντιο από τον σκηνοθέτη του Cyberpunk

Ο Mateusz Kanik, game director του Cyberpunk 2077 και co-game director του The Witcher 3: Wild Hunt, καθώς και οι παραγωγοί των Witcher και Cyberpunk, Jędrzej Mróz και Marcin Jefimow, δημιούργησαν το Blank Studio, ένα νέο στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών με έδρα τη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η ομάδα θα αποτελείται κυρίως από πρώην εργαζόμενους της CD Projekt Red.

Σχετικά με τη δημιουργία του Blank Studio Kanik, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Blank και που αρχίζουμε να επεκτείνουμε την απίστευτη ομάδα μας. Αφού εργαστήκαμε για χρόνια σε μια όλο και πιο συντηρητική βιομηχανία, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τολμηρά και εντυπωσιακά έργα που μοιράζονται τη μοναδική μας δημιουργικότητα και τις αξίες μας“.

Εκεί που η βιομηχανία υπερασπίζεται τη δικτατορία πάνω στη δημιουργικότητα του ατόμου, εμείς θέλουμε να δώσουμε την ιδιοκτησία του έργου πίσω στην ομάδα ανάπτυξης. Εκεί που η βιομηχανία στηρίζεται στην κουλτούρα των κρίσεων, εμείς προτιμούμε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Εκεί που η βιομηχανία λέει ότι το μεγαλύτερο είναι καλύτερο εμείς θέτουμε ως στόχο μας τα εξαιρετικά προσεγμένα παιχνίδια με έμφαση στο συναίσθημα, την ιστορία και τη δεξιοτεχνία“.

Το Blank Studio, είναι το δεύτερο κατά σειρά μεγάλο στούντιο που ανακοινώνεται φέτος από πρώην στελέχη της CD Projekt, έπειτα από την ίδρυση του στούντιο Rebel Wolves, με έδρα την Πολωνία.

Exit mobile version