Νέες λεπτομέρειες για το Marvel’s Spider-Man 2

Spider Man 2 Miles Morales Peter Parker

Με την κυκλοφορία του Spider-Man 2 να είναι όλο και πιο κοντά, αρκετές πληροφορίες για τον τίτλο της Insomniac έγιναν γνωστές.

Μεταξύ άλλων είχαμε μια πρώτη εικόνα του μεγέθους του χάρτη του τίτλου, μέσω δηλώσεων μέλους της ομάδας ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, ο δημιουργικός διευθυντής της Insomniac Games, Bryan Intihar, δήλωσε πως ο χάρτης του Marvel’s Spider-Man 2 θα είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτούς των προηγούμενων τίτλων της σειράς.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του Intihar: “Προσθέσαμε το Queens και το Brooklyn αυτή τη φορά, οπότε χονδρικά μιλώντας το μέγεθος του χάρτη είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τους προηγούμενους τίτλους”. Δεδομένου ότι αυτές οι δύο περιοχές είναι κάπως μικρότερες και κατοικημένες, νομίζω ότι θα τις βρείτε διαφορετικές από το Μανχάταν. Έχουμε ετοιμάσει κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις που δεν έχουμε ξανακάνει, όπως μια μάχη στο ποτάμι ανάμεσα σε δύο από τις πόλεις, οπότε ελπίζω να τις περιμένετε με ανυπομονησία“.

Ταυτόχρονα νέες πληροφορίες μάθαμε και για τον τρόπο εναλλαγής ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Ryan Smith, επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα μπορούν να εναλλάσσονται ελεύθερα μεταξύ του Spider-Man του Peter Parker και του Miles Morales όταν εξερευνούν τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, αν και υπάρχουν κάποιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των αποστολών ιστορίας όπου πρέπει να ελέγχετε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Υπάρχουν πράγματα που είναι αποκλειστικά για έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ανάλογα με το περιεχόμενο, αλλά ετοιμάζουμε επίσης περιεχόμενο που σας επιτρέπει να παίξετε με όποιον χαρακτήρα θέλετε”, δήλωσε ο Smith. “Ενώ και οι δύο πρωταγωνιστές είναι και οι δύο Spider-Man και έχουν κάποια κοινά στοιχεία, ο Miles είναι πιο γρήγορος από τον Peter και ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες, οπότε θα μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα“.

Exit mobile version