Με demo του Infinite Wealth η κυκλοφορία του Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Like a Dragon Gaiden

Νωρίτερα τον Ιούνιο η Sega ανακοίνωσε ότι το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, η spin-off κυκλοφορία θα συνοδεύεται και από ένα playable demo του Like a Dragon: Infinite Wealth, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2024.

Τα νέα έρχονται μέσα από ένα overview & developer update trailer, στο οποίο ο διευθυντής του RGG Studio, Masayoshi Yokoyama, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα demo του main-series κεφαλαίου που κυκλοφορεί το ερχόμενο έτος.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Yoyoyama:

“Είχαμε σχεδιάσει να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι λίγο πριν από την κυκλοφορία του, αλλά θέλαμε πραγματικά να ανταποκριθούμε στον ενθουσιασμό σας. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να ρίξετε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στην ιστορία και το gameplay του τίτλου.”

Το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, διηγείται την ιστορία του Kazuma Kiryu, που επέλεξε να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή για να προστατεύσει τους αγαπημένους του.

“Για τους θαυμαστές που απολαμβάνουν τη σειρά από το Yakuza: Like a Dragon και ύστερα, αυτός ο τίτλος προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσουμε πλήρως την προσωπικότητα του Kazuma Kiryu.” ανέφερε επίσης ο Yokoyama. “Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του καθώς αντιμετωπίζει τους εχθρούς του; Παρακαλούμε απολαύστε τη μάχη και βιώστε την ολόκληρη εμπειρία.”

To Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC από τις 8 Νοεμβρίου 2023. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο τίτλος θα διατεθεί μόνο ψηφιακά στις δυτικές αγορές. Τέλος, το Like a Dragon: Infinite Wealth θα διατεθεί για τις προαναφερθείσες πλατφόρμες την ερχόμενη χρονιά.

Exit mobile version