Χαρακτηριστικά για το Update 2.0 του Cyberpunk 2077

H CD Projekt RED αποφάσισε να διευκρινίσει τα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο Cyberpunk 2077 μέσω του δωρεάν Update 2.0 και ποια θα είναι αποκλειστικά για το spy-thriller expansion Phantom Liberty, όταν αυτό κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

Μεταξύ αυτών που θα λάβουν όλοι οι παίκτες δωρεάν, είναι βελτιώσεις στο σύστημα μάχης της ΑΙ, το νέο police system της Night City, αλλαγές στο loot, στα αντικείμενα και στο crafting, ένα επανασχεδιασμένο skill tree και perks, καθώς και ανανεώσεις στο cyberware και το capacity system. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν καταδίωξεις και μάχες με οχήματα, παράλληλα με βελτιώσεις στα UI και UX του τίτλου, καθώς και σε νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς (αυτοί περιλαμβάνουν το Community Radio Station, το Growl FM).

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα μόνο στο Phantom Liberty, οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν την «επικίνδυνη» νέα συνοικία του Dogtown έχοντας στην κατοχή τους το expansion και προφανώς θα μπορούν να ζήσουν το νέο storyline και τους νέους χαρακτήρες του μέσω του DLC. Νέες αποστολές, gigs, boss fights και ούτω καθεξής, θα κλειδωθούν μέσω του expansion, όπως και vehicle mission και airdrops, endless dynamic events, το ολοκαίνουργιο Relic skill tree και οι σχετικές ικανότητες, vehicle missile launchers, πάνω από 100 νέα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων νέων όπλων, cyberware, αυτοκινήτων και άλλων. Τέλος θα έχουμε την αύξηση του level cap σε level 60.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty και το δωρεάν Update 2.0 θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 26 Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version