Κυκλοφόρησε το Eresys της  Dragonis Games

Η Dragonis Games ανακοινώσε την επίσημη κυκλοφορία του Εresys, το παιχνίδι τρόμου που αποτελεί τον δεύτερο τίτλο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ελληνικής ομάδας ανάπτυξης μετά την άκρως πετυχημένη πορεία του The Shore που έλαβε καλές κριτικές τόσο τον εγχώριο χώρο όσο και την παγκόσμια gaming κοινότητα.

Όπως τότε έτσι και τώρα, αυτό που ξεχωρίζει αμέσως στο Eresys είναι η υψηλή ποιότητα στην υλοποίηση των 3D μοντέλων του περιβάλλοντος και των χαρακτήρων, αλλά και οι βαθιές επιρροές που διαθέτει από τη μυθολογία του H.P. Lovecraft, υποσχόμενο να προσφέρει μια εμπειρία τρόμου γεμάτο τέρατα, μάχες και κοσμικές οντότητες. Χάρη στους έξυπνους μηχανισμούς AI, τα δημιουργήματα με επιρροές του H.P Lovecraft συνδυάζονται αρμονικά και προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία τρόμου.

Ο τίτλος υποστηρίζει co-op gameplay με έως και τέσσερις παίκτες, προσκαλώντας τους να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σε ένα άκρως μυστηριώδες τοπίο με αμέτρητα μυστικά και εκπλήξεις!

Η τελική έκδοση του Eresys, σε σχέση με την έκδοση early access που είχε γίνει διαθέσιμη, περιλαμβάνει, την προσθήκη του Innsmouth, ενός παραθαλάσσιου νέου χώρου στον μυστηριώδες χάρτη του τίτλου, ο οποίος περιέχει νέα ιδιόμορφα τέρατα και ρεαλιστικά καταφύγια, δένοντας αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία του Eresys. Πρωταρχικός στόχος είναι η διάσωση των κατοίκων του που απειλούνται από μία αιρετική οντότητα, η οποία επιδιώκει διακαώς τον αφανισμό τους! Η συνεργασία είναι το παν για να καταφέρουν οι παίκτες να επιβιώσουν στον σκοτεινό κόσμο του Eresys.

H πλήρης έκδοση του Eresys της Dragonis Games βρίσκεται στον “αέρα” και είναι διαθέσιμη για PC μέσω Steam στην τιμή των 8,79€.

Exit mobile version