Lords of the Fallen 2: Το μεγαλύτερο project της CI Games

1 / 1 – lords of the fallen 2

Ο Marek Tymiński, Διευθύνων Σύμβουλος της CI Games, μοιράστηκε με την κοινότητα ορισμένες, νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Lords of the Fallen 2, αυξάνοντας σημαντικά τον πήχη στην ανάπτυξή του συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι.

Το Lords of the Fallen 2 είναι το μεγαλύτερό μας project σε όρους ολόκληρης της CI Games“, αναφέρει ο Tymiński. “Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν μία κυκλοφορία πλήρους τιμής, με πλήρεις λειτουργίες και πλησιάζουμε στο επόμενο με ακόμα μεγαλύτερο εύρος. Η στρατηγική μας στη CI Games άλλαξε σημαντικά σε σχέση με αυτήν που είχαμε για τις χρονιές 2017-2019. Ενώ το Lords of the Fallen 2 θα έχει πλήρη τιμή, το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα παραμείνει στη μέση τιμή. Εκτιμούμε την ικανότητα να δουλεύουμε σε ένα συνδυασμό παιχνιδιών μέσω των δύο ξεχωριστών ομάδων μας και πολλών εξωτερικών συνεργατών μας από όλο τον κόσμο.”

Εν συνεχεία, έγινε γνωστό πως το αναμενόμενο sequel του Lords of the Fallen αναμένεται να μεταφέρει το franchise στον κόσμο της σκοτεινής φαντασίας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ένα αναθεωρημένο και προκλητικό σύστημα μάχης. Το εν λόγω project πέρασε από δύο διαφορετικά στούντιο, πριν καταλήξει στα χέρια του Hexworks, ενός στούντιο με έδρα τη Βαρκελώνη και το Βουκουρέστι.

Επιπροσθέτως, ο Tymiński ανακοίνωσε πως η σειρά Sniper Ghost Warrior υπερβαίνει τα 11 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, εκφράζοντας τη χαρά του για το συγκεκριμένο ορόσημο του εν λόγω franchise και τη σημαντικότητά του για την ομάδα, λέγοντας ότι το SGW Contracts 2 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σύντομα.

Το Lord of the Fallen 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PS5, Xbox Series X|S και PC, προς μία απροσδιόριστη -μέχρι στιγμής- ημερομηνία κυκλοφορίας.

Exit mobile version