Trailer για το Atomic Heart της Mundfish

Το αρκετά εντυπωσιακό, όσον αφορά στον οπτικό τομέα, indie shooter Atomic Heart παρέμενε κάπως “μυστηριώδες” από την στιγμή που είχε παρουσιαστεί το 2018, αλλά φαίνεται ότι η δημιουργός του, η Mundfish, είναι έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της. Η εταιρεία ανέβασε μια νέα ιστοσελίδα για το Atomic Heart, η οποία θα εμφανίζεισταδιακά λεπτομερή στοιχεία για όλους τους χαρακτήρες, τα όπλα, τους εχθρούς, το lore και τις τοποθεσίες του τίτλου.

Προς το παρόν, στη σελίδα υπάρχουν στοιχεία μόνο για έναν χαρακτήρα -τον πρωταγωνιστή P-3- για ένα όπλο (railgun), για ένα από τα πλάσματα και για μια τοποθεσία, αλλά παρατίθενται περισσότερα, και φαίνεται ότι το Atomic Heart θα προσφέρει μια αρκετά “χορταστική εμπειρία” καθώς θα περιλαμβάνει 6 τοποθεσίες, 23 τύπους εχθρών και 32 τύπους όπλων.

Η Mundfish έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, που παρουσιάζει το Photo Mode του τίτλου, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Atomic Heart έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC, σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία ή περίοδο διάθεσης.

Exit mobile version