GameOver Vidcast NG #14

Αρκετές ήταν οι ειδήσεις που είχαμε αυτήν την εβδομάδα, και τη σημαντικότερη ίσως αυτών, δηλαδή την πρόθεση της Sony να κυκλοφορήσει περισσότερα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί για το PS5, στο PS4, είναι αυτή με την οποία ασχοληθήκαμε περισσότερο στο GameOver Vidcast NG #14.

Σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια αρκετά πλούσια εβδομάδα σε όγκο τίτλων, αλλά και πάλι, για μια ακόμα Παρασκευή, βλέπουμε ότι τα μεγάλα ονόματα απουσιάζουν, αφήνοντάς μας έτσι να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εβδομάδα και την κυκλοφορία του Ratchet & Clank: Rift Apart. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το υπέροχο Wreckfest (τέλειο για όσους νοσταλγούν τις χρυσές εποχές της σειράς Destruction Derby), που πλέον γίνεται διαθέσιμο στο PS5, το εξαιρετικό (και βάναυσα δύσκολο) Ghosts ‘n Goblins Resurrection, που μετά το Switch κυκλοφορεί για όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες, αλλά και το αρκετά υποσχόμενο FPS Necromunda: Hired Gun.

Τέλος, σημαντική είναι και η κυκλοφορία του Sniper Ghost Warrior: Contracts 2, για το οποίο (όπως και για αρκετά ακόμα νέα παιχνίδια) θα δημοσιεύσουμε review τις επόμενες ημέρες.

Οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών

Στον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το GameOver Vidcast NG #14, όπου θα βρείτε σχολιασμό της επικαιρότητας, καθώς επίσης και την ανακοίνωση για τον νικητή του διαγωνισμού μας. Για τον νέο διαγωνισμό, απλά αφήστε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επόμενο Vidcast.

Exit mobile version