Με mobile τίτλους ξεκινά το Netflix την είσοδό του στο gaming

Η Netflic Inc. έκανε γνωστό πως η επέκτασή της στο χώρο των παιχνιδιών, που ανακοίνωσε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, θα ξεκινήσει φέρνοντας αρχικά mobile games στους συνδρομητές της.

Η αμερικανική εταιρεία βρίσκεται “σε πρώιμα στάδια” για το νέο της ξεκίνημα, αναφέροντας πως κάθε τίτλος που θα κυκλοφορήσει “θα επικεντρώνεται αρχικά σε κινητές συσκευές”. Οι εν λόγω τίτλοι θα βασίζονται σε IP που η ίδια η εταιρεία έχει αναπτύσσει και κατέχει δικαιωματικά, συμπεριλαμβανομένων ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των τηλεοπτικών σειρών και ταινιών της.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εταιρεία: “Βλέπουμε το gaming ως μια άλλη νέα κατηγορία περιεχομένου για εμάς, παρόμοια με την επέκτασή μας σε πρωτότυπες ταινίες και κινούμενα σχέδια. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σχεδόν μια δεκαετία στην ώθηση για τον αρχικό προγραμματισμό, πιστεύουμε ότι είναι καιρός να μάθουμε περισσότερα για το πώς τα μέλη μας εκτιμούν τα παιχνίδια.”

Επιπροσθέτως, και σύμφωνα με το Polygon, ο Greg Peters, COO της εταιρείας, επιβεβαιώνει πως δεν θα υποστηρίζονται in-game αγορές, ακόμα και διαφημίσεις, σε ολόκληρο το νέο περιεχόμενο από τα επερχόμενα παιχνίδια στην πλατφόρμα του Netflix, ενώ ήδη γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για αύξηση της συνδρομητικής αξίας από την εταιρεία.

Exit mobile version