Ο launcher της Bethesda στα PC κλείνει

Ετοιμαστείτε να “αποχαιρετήσετε” τον launcher της Bethesda για PC, όπως χαρακτηριστικά λέει η ανακοίνωση του Bethesda.com, το Μάιο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα άρθρο στο επίσημο site της, που μας πληροφορεί γι’ αυτή την εξέλιξη σε σχέση με τους PC τίτλους της. 

Από τον επόμενο Απρίλη θα μπορείτε να μεταφέρετε τα παιχνίδια, τα saves και το “πορτοφόλι” σας από τον launcher της Bethesda στο Steam. Η διαδικασία θα είναι ανοιχτή για όλους μέχρι τον Μάιο. Η εταιρεία λέει ότι ίσως να υπάρξουν κάποια προβλήματα με κάποια από τα saves σας, οπότε να είστε έτοιμοι για χειροκίνητη μεταφορά σε αυτά. Σε άλλα, όπως το Fallout ‘76, με την έναρξη του παιχνιδιού θα χρειαστεί να κάνετε και πάλι log-in στο λογαριασμό σας από το Bethesda.com για να πάρετε την πρόοδό σας μαζί. 

Ο λογαριασμός σας δεν θα χαθεί όμως. Θα μπορείτε από το επίσημο site, είτε από τον εκάστοτε τίτλο που το υποστηρίζει, να μπείτε σε αυτόν και να κάνετε τις όποιες ενέργειες επιθυμείτε όπως και σήμερα, σε τίτλους που ήδη υπάρχουν στην αγορά ή σε αυτούς που θα έρθουν στα χέρια μας στο μέλλον. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας υπάρχει ένα FAQ που αναλύει λίγο παραπάνω ό,τι είπε στην ανακοίνωσή της. 

Exit mobile version