Αποχώρησε από την 343 Industries ο επικεφαλής σχεδιασμού του Halo Infinite

Ο Jerry Hook, επικεφαλής σχεδιασμού για το multiplayer κομμάτι του Halo Infinite, ανακοίνωσε την απόφασή του να αφήσει πίσω του την 343 Industries και το franchise του Halo.

Ο Hook είχε εργαστεί στη σειρά Halo από το Halo 4, όπου είχε τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού ενώ πριν από αυτό είχε εργαστεί στη Microsoft βοηθώντας στη δημιουργία της υπηρεσίας Xbox Live.

«Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην 343i, στη Microsoft και στο Halo. Αυτό το ταξίδι ήταν γεμάτο με τη δημιουργία νέων κόσμων, πλατφορμών και προϊόντων από το Xbox, το Xbox Live έως το Halo”, αναφερει ο Hook στη δήλωσή του.

“Κυρίως εργάστηκα δίπλα σε μερικούς από τους πιο παθιασμένους και καθοδηγητικούς ανθρώπους στον κλάδο, που έχουν επηρεάσει εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο”.

“ Ευχαριστώ όλους όσους με άφησαν να τρέξω δίπλα σας σε αυτόν τον καταπληκτικό κλάδο. Και ευχαριστώ αυτήν την κοινότητα”.

Αμέσως ξεκίνησαν κάποιες εικασίες μετά την ανακοίνωση του Hook ότι “οδηγήθηκε στην έξοδο” ή απολύθηκε από την 343 Industries, αλλά γρήγορα ο ίδιος ο Hook θέλησε να διαλύσει αυτές τις φήμες, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter τα εξης:

“Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις ευχές. Όχι, δεν απολύθηκα ούτε με άφησαν να φύγω. Επέλεξα να κάνω το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει ο καθένας κάποια στιγμή για να αναπτύξει τις εμπειρίες του. Πάρτε ένα ρίσκο για τον εαυτό σας, πιέστε τα όρια σας και διευρύνετε τους ορίζοντές σας”.

Exit mobile version