Ανακοινώθηκε το Soulframe

Η Digital Extremes, ομάδα ανάπτυξης της σειράς Warframe, έκανε γνωστό πως εργάζεται επάνω σε ένα νέο free-to-play action RPG.

Το Soulframe, όπως ονομάστηκε, θα βασίζεται στο πρότυπο του online multiplayer. “Με τη δόμηση του κόσμου και τα θεματικά στοιχεία του Soulframe, πραγματικά προσπαθούμε να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας παιδικά χρόνια και να αντλήσουμε έμπνευση από τους περίτεχνους κόσμους φαντασίας που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας“, αναφέρει ο Geoff Crookes, Director του εν λόγω project.

Η ομάδα μας ενδιαφέρεται πραγματικά με την ιδέα της σύγκρουσης της φύσης με την ανθρωπότητα και θα εξερευνήσουμε πολλά από αυτά τα θέματα μέσα από το δικό μας πρίσμα, παίζοντας με ιδέες αποκατάστασης και εξερεύνησης.”

Μάλιστα, το αμερικανικό στούντιο περιγράφει την κυκλοφορία του Soulframe “ως μία διαφανή, συνεργατική και διαδραστική διαδικασία που διαμορφώνεται παράλληλα με το πάθος των παικτών και της Digital Extremes”.

Επί του παρόντος, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για το εν λόγω παιχνίδι, ούτε και οι πλατφόρμες για τη διάθεσή του, καθώς το Soulsframe βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό Cinematic Reveal Trailer.

Exit mobile version